Chris Norman, concert senzațional în BT Arena Cluj-Napoca – a împărțit scena cu Ovidiu Lipan Țăndărică

0
Foto: Romania Insider

Liderul trupei Smokie, Chris Norman, a susținut în seara de joi, 15 iunie, un concert de senzație în BT Arena din Cluj-Napoca, în fața a 7.000 de spectatori care i-au fredonat piesele. În deschiderea concertului, prezentat Dan Negru, au cântat Ovidiu Lipan Țăndărică & Jessie, dar și Paul Ciuci, de la „fabrica de hituri Compact”. Spre încântarea publicului, concertul a fost deschis și cu un moment special, creat de Dan Negru.

Acesta l-a provocat pe Ovidiu Lipan Țăndărică să cânte la un obiect oarecare. Artistul a primit aplauze răsunătoare și a ridicat sala în picioare, după ce a cântat împreună cu publicul la un scaun.

Apoi, împreună cu toboșarul Compact, Ionut Micu, au ținut un tandem la tobe, iar publicul a devenit frenetic. Paul Ciuci a încântat publicul, căruia i-a adus aminte de hiturile trupei Compact, iar trupa sa a primit ropote de aplauze.

Chris Norman a salutat publicul în limba română. Spectatorii au cântat versurile și refrenurile pieselor alături de artist si spre marea satisfacție a acestuia, publicul a și dansat la piesa „Living next door to Alice”. De asemenea, o altă piesă arhicunoscută a sa, „Midnight Lady”, a ridicat publicul în picioare.

Radu Groza: „Chris Norman va concerta la Sala Palatului pe 6 noiembrie 2023”

„Acest numar mare de bilete vandute reprezinta si faptul ca publicul isi doreste asemenea show-uri, asa ca va anutam oficial al doilea concert Chris Norman (Smokie) in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde va asteptam cu drag. Ne asteptam ca si la Bucuresti sa avem public de toate varstele, asa cum am avut si la Cluj pentru muzica buna nu are varsta”, a încheiat organizatorul evenimentului, Radu Groza.

VEZI ȘI:

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie, în concert la Cluj-Napoca

TIFF 2023: Record de participanți la un regal cinematografic

Vedeta Christian Pop-Rock-ului, Jeremy Camp, vine la HeartBeats Festival de la Cluj

 

 

 

 

 

banner