Cluj Pride 2022: Vezi care este programul și unde va fi susținut evenimentul

0

Săptămâna Cluj Pride 2022 și marșul comunității LGBT+ se va desfășura în luna iunie. La eveniment va participa și coordonatoarea adăpostului LGBT+ din Ucraina. Evenimentul se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 6 – 12 iunie.

“Luând în considerare lucrările ce urmează să înceapă curând pe Bulevardul Eroilor și în Piața Avram Iancu, traseul Marșului Cluj Pride 2022 este: Piața Unirii, str. Regele Ferdinand, str. George Barițiu, Str. Emil Isac, Primăria Cluj, str. Petru Maior, Casa Studenților, str. Napoca, Piața Unirii.

În ciuda insistențelor noastre, pentru marș vom avea la dispoziție doar o bandă de drum și un trotuar. Mulțumim celor prezenți la întrunire pentru finalizarea planificării și ne vedem pe 11 iunie în Piața Unirii. Mulțumim domnului Macovei și domnului Forna din cadrul Primăriei Cluj-Napoca pentru relația de colaborare ce am dezvoltat-o împreună. Profesionalismul și respectul dânșilor pentru diversitate și pentru comunitatea LGBT+ clujeană e admirabilă. Sperăm ca pe viitor și relația cu jandarmeria locală să devină una de colaborare, în ciuda glumei făcute de reprezentantul jandarmeriei la întrunirea de astăzi care a spus că poate anul acesta ne va da două sau trei amenzi”, transmit organizatorii evenimentului. 

banner