Wizz Air va relua zborurile pe patru rute din Cluj-Napoca

0

Wizz Air anunță că va relua operațiunile pe patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, din martie 2024. În plus, compania aeriană va crește frecvențele pe două rute din luna decembrie a acestui an, apoi pe alte șase rute începând cu martie 2024.

„Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse din orașul transilvănean către cele mai atractive țări și metropole din Europa și Orientul Mijlociu, cu un total de 41 de destinații din 16 țări. În contextul cererii în creștere așteptate pentru călătoriile din următorul sezon al sărbătorilor de iarnă și pe parcursul anului viitor, Wizz Air dorește să ofere pasagerilor mai multe zboruri.

În primăvara anului viitor, vor fi reintroduse rutele către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, oferind mai multe opțiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival. Wizz Air va opera spre aceste destinații de două ori pe săptămână.

În plus, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca și împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi, la timp pentru a-și vizita prietenii și familia în timpul sărbătorilor de iarnă. Din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri și pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creștere a frecvenței), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid”, a transmis compania.

Biletele sunt acum disponibile online pe site-ul oficial și prin intermediul aplicației pentru mobil.

VEZI ȘI:

Wizz Air suspendă toate zborurile către şi dinspre Tel Aviv – TAROM, patru curse pentru a aduce români în țară

Wizz Air a anulat toate zborurile programate în luna octombrie – Află despre ce rută este vorba

Wizz Air inaugurează un nou zbor spre cea mai sudică insula ionică

 

banner