Competiții academice și sportive la Agronomiada 2022, la USAMV Cluj – află despre concursul de majorete

0

Studenți și profesori de la mai multe universități din țară, dar și din Republica Moldova vor participa la Agronomiada, cea mai mare  competiție științifică și sportivă adresată universităților de profil agronomic. 

În perioada 12-15 mai 2022, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca găzduiește Agronomiada. La acest eveniment, vor participa peste 500 de studenți, dar și profesori de la universități precum Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Universitatea de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Universitatea Agrară de Stat din Republica Moldova, dar și alte universități din Timișoara și Craiova.

Competițiile care se vor desfășura sunt de natură academică și sportivă. Acestea se vor desfășura în campusul USAMV Cluj, iar participanții vor fi evaluați de comisii de notare formate din reprezentanți ai fiecărei universități participante.

Competițiile profesional-științifice includ 22 de discipline de studiu, cele sportive includ fotbal, tenis, volei, dar și pescuit sportiv. O altă competiție este cea a echipelor de majorete.

Festivitatea de deschidere a evenimentului are loc în 13 mai, de la ora 10:00, iar premierea are loc în 14 mai, de la ora 18:00.

VEZI ȘI

Ultra-maratonistul clujean Vlad Pop va urca pe muntele Kilimanjaro. Află care este cauză nobilă pentru care luptă

Artă creștină pentru orfanii Maicii Domnului

 

banner