COMPLEX SPORTIV ÎN BACIU: Primăria va construi un bazin de înot semiolimpic, un teren multifuncțional și o pistă de alergare

0

Primăria Baciu a comandat un studiu de fezabilitate în vederea construirii unui complex sportiv în comună. Toate detaliile, în reportaj.

“Locația ar fi unde este actualul teren de fotbal. Ar fi vorba, în principiu, de un bazin de înot semiolimpic, de 25 de metri, nu de 50 lungime, un teren multifuncțional cel puțin, și o pistă de alergare, toate acoperite”, a declarat primarul Balázs János.

El a prezentat proiectul ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, în cadrul unei întâlniri la Guvern. Edilul a explicat necesitatea investiției.

“Un teren de fotbal în aer liber nu mai reprezintă mare lucru în ziua de azi, nu mai are aceeași atracție ca și când eram noi copii. Pretențiile și exigențele oamenilor rezidenți au crescut și consider că ar fi un punct de atracție important pentru toți băcenii”, a spus Balázs János.

Odată studiul de fezabilitate finalizat, Primăria va afla valoarea proiectului și va stabili sursele de finanțare. Primarul Balázs János și-a mai propus să construiască o sală de sport în Mera.