Concert omagiu Toto Cutugno la Deva, Timișoara, Sibiu și București

0

După succesul primului concert la Cluj-Napoca, va fi organizat un Tour Omagiu Toto Cutugno în România cu „L’Italiano Orchestra” – Omagiu lui Toto Cutugno, singura orcestră tribut recunoscută de familia artistului. Toto Cutugno este unul din cei mai cunoscuți artiști italiani, iar spectacol omagiu adus marelui artist va avea loc cu participarea unuia din membrii familiei sale, o surpriză placută pentru publicul din Deva, Timișoara, Sibiu și București.


Concertul va prezenta cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupa formată din muzicieni profesioniști din Italia care au colaborat cu artistul – L’Italiano Orchestra

Particularitatea este că vocea trupei – Gianluca Fiorentino, muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă.

Organizatorii promit un spectacol unic realizat pentru a retrai impreuna momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno!


banner