Conferința Smart City, Smart Living 2024 – A.I. & CLOUD TECH

0

Pe data de 18 aprilie, începând cu ora 10:00, vă așteptăm cu brațele deschise la Facultatea de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor (FSEGA), pentru o incursiune captivantă în domeniul tehnologiei inteligente și al cloud-ului.

Conferința Smart City, Smart Living – A.I. & CLOUD TECH reprezintă o oportunitate unică de a explora cum tehnologia poate să modeleze și să redefinească modul în care trăim și interacționăm cu mediul urban. Cu inovații rapide în domeniile inteligenței artificiale și al cloud-ului, orașele noastre pot evolua în ecosisteme inteligente, adaptabile și centrare pe nevoile locuitorilor lor.

Participanții la conferință vor avea ocazia să afle cum implicațiile tehnologiei inteligente pot depăși barierele tehnice și să impacteze în mod direct viața de zi cu zi a cetățenilor. De la soluții de mobilitate și infrastructură conectată la servicii municipale eficiente și sisteme de securitate avansate, această conferință explorează cum colaborarea între sectorul public, privat și comunitate poate stimula dezvoltarea orașelor într-un mod sustenabil și incluziv.

Conferința va oferi, de asemenea, un cadru perfect pentru networking și schimbul de idei între profesioniști, cercetători, antreprenori și reprezentanți ai administrației publice, facilitând astfel colaborarea și sinergiile între diversele părți interesate în construirea orașelor viitorului.

Rezervă-ți locul acum!

Nu ratați șansa de a face parte din această experiență excepțională și de a descoperi cum tehnologia poate să transforme orașele noastre în spații mai inteligente, mai conectate și mai viabile pentru viitor.

Rezervați-vă locul acum și alăturați-vă echipei noastre la conferința Smart City, Smart Living – A.I. & CLOUD TECH!

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 11 aprilie.
Pentru înscrieri: Ștefan Bartiș – 0754 892 189 sau stefan.bartis@viacluj.tv

banner