Cristi Balaj va reveni ca președinte la CFR Cluj

1

Cristi Balaj (52 de ani) se întoarce la CFR Cluj, anunță Gazeta Sporturilor. La nici două luni de la plecarea din Gruia, fostul arbitru va reveni în funcția de președinte al ardelenilor. Nelu Varga a purtat deja o discuție cu Balaj, iar cele două părți s-au înțeles în proporție de 99%. Mutarea se va oficializa zilele următoare. Fostul arbitru va mai avea o ultimă discuție, de detaliu, cu Varga, dar este convins să revină ca președinte.

Cristi Balaj și-a dat demisia la începutul lunii aprilie după eșecul drastic suferit de CFR Cluj pe terenul Corvinului Hunedoara, în „sferturile” Cupei României Betano.

A plecat odată cu fostul antrenor, Adrian Mutu, dar discuțiile cu Dan Petrescu l-au convins să revină destul de repede în Gruia. Balaj era președintele clujenilor din 3 noiembrie 2021 și mai avea contract cu CFR până la finalul sezonului.

În ultimele luni ale madatului său, s-a opus mai multor decizii ale patronului. Unul dintre momentele în care Balaj n-a fost de acord cu șeful lui a fost la numirea lui Adrian Mutu la cârma echipei din Gruia.

Dar Varga n-a ținut cont de părerea președintelui, iar Mutu a semnat pe finalul lunii ianuarie. La începutul lunii aprilie, „Briliantul” și Balaj și-au depus demisiile, în aceeași zi.

 

banner