Cros caritabil pe dealul Bobâlna – vezi ce pregătesc organizatorii pentru participanți

0

Revolution Race este un eveniment sportiv ce se desfășoară în aer liber. Această cursă are ca scop punerea în valoare a naturii, tradițiilor rurale și a istoriei, dar totodată este și un eveniment caritabil. O parte din încasări merg către copiii bolnavi de cancer. 

În acest an, organizatorii Revolution Race, pe lângă cursele specifice de maraton au integrat și o cursă cu obstacole, care îi face pe participanți să își pună condiția fizică la încercare.

Din taxa de înscriere, organizatorii vor dona o parte din încasări proiectului MagicEDU. ”Cu ajutorul vostru, 10% din taxa de înscriere va susține proiectul MagicEDU, al Asociației Magic, prin care 200 de copii vor primi o bursă în valoare de 6000 lei pentru că după chimioterapie să meargă înapoi la școală. Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru a ne bucură de natură și beneficiile acesteia. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră” a spus Vlad Pop, unul dintre organizatori. De asemenea, pentru a susține acest proiect se poate dona în contul RO13INGB0000999905454114, titular Asociația Magic.

De asemenea, în cadrul acestei curse vor avea loc și activități artistice, un târg de produse naturale cu standuri ale producătorilor locali, zonă de relaxare amenajată pentru a mânca, zone de activități pentru copii, dar și multe altele.

Evenimentul are loc pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna din 1437 și este organizat de Asociația Club Sportiv Înflorești în parteneriat cu Asociația Go4Fun.

VEZI ȘI

FOTO: Ziua Internațională a Donatorului de Sânge la ISU Cluj- vezi gestul făcut de pompieri

Ministerul Educației: Elevii cu rezultate impresionante la olimpiade, nu trebuie sa susțină probele de evaluare națională