Cum a fost atmosfera la Cluj Circus Days 2022, primul festival de circ contemporan din România?

0

Asociația Circus Fairies a organizat, în perioada 29-31 iulie, la Camping-ul Colina din Cluj-Napoca, Cluj Circus Days 2022, primul festival de circ contemporan din România, un eveniment dedicat publicului de toate vârstele. Timp de trei zile, participanții s-au putut bucura de activități diverse, de la vizionarea unor momente de acrobație și jonglerie, până la posibilitatea de a învăța diferite tehnici specifice circului.

La începutul săptămânii precedente, fondatorul asociației, Ana Leoca, și responsabilul de comunicare al festivalului, Lucian Conțiu, invitați la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, au vorbit despre arta circului contemporan și despre experiența participării la un astfel de eveniment. Întregul material este disponibil AICI.

De asemenea, sâmbătă, 30 iulie, a avut loc, în centrul municipiului Cluj-Napoca, o paradă stradală a circului contemporan, în care mai mulți artiști, circari și muzicieni, au făcut spectacol pentru cei prezenți pe străzile orașului, în ciuda apariției ploii.

După încheierea paradei, persoane de toate vârstele au venit la Camping-ul Colina și au luat parte la atelierele de jongelerie, acrobație și echilibristică, susținute de artiștii circului contemporan.

VEZI ȘI:

Acrobații, jonglerii cu foc și concursuri – primul festival de circ contemporan, la Cluj-Napoca

TikTok anunță parteneriatul cu UNTOLD – Află în ce constă

Șapte zile rămase până la UNTOLD Festival – Cum îți faci check-in-ul?

banner