Cum e să trăiești în străinătate și să lucrezi în România – provocările nomazilor digitali

1

O familie de tineri din Cluj și-a luat lumea în cap: locuiește trei luni într-un loc, trei luni în altul prin Europa. Corina, Andrei și fiica lor Maria au luat drumul străinătății nu pentru că le mergea rău în România, ci pentru că au dorit să le fie și mai bine, indiferent unde ar merge în lume. Află povestea nomazilor digitali, cu bune, dar și cu provocări, din emisiunea România via Cluj.

Corina Brândușan, Andrei Țigănaș și fiica lor, Maria s-au mutat pe malul mării, în Spania. Și-au făcut bagajele (află în câte valize le-au început cele necesare), și-au luat fetița și laptopurile cu ei și s-au urcat în avion. Aparent, nimic neobișnuit.

Doar că această familie de clujeni deși s-a mutat din țară, lucrează tot în România, dar de la distanță. Își spun nomazi digitali, pentru că nu stau într-un loc mai mult de aproximativ trei luni și încearcă să asmileze cât mai multe din această experiență. Corina Crândușan este PR& Content Manager, iar Andrei Țigănaș este „sculptor de voci”.

Află din discuția cu Corina și Andrei ce provocări au întâmpinat, dar și ce suprize plăcute au avut, până acum, în calitate de nomazi digitali – un nou fel de a vedea viața și munca, în această eră a internetului și globalizării.