Cum poate hrăni un SMS: află mai multe despre campania Băncii pentru Alimente Cluj

0

”Ajută-ne să reducem sărăcia și risipa alimentară!” Acesta este mesajul principal al organizației Banca pentru Alimente, care a lansat, de curând, o campanie în care se poate implica orice rezonează cu această cauză: a mâncării care altfel ar fi aruncată, în timp ce mii de oameni suferă de foame. Află mai multe despre această campanie, dar și despre cum poți evita risipa de alimente, de la Andreea Bobiș, vicepreședinte executiv Asociația Banca Regională pentru Alimente Cluj, invitată la România via Cluj.

Banca pentru Alimente Cluj, este o organizație non-profit ce colectează și distribuie ONG-urilor partenere din județele Cluj, Alba, Sibiu și Bistrița-Năsăud produsele pe care producătorii, importatorii, distribuitorii sau retailerii le donează.
Obiectivul asumat al Băncii este acela ca alimentele și produsele nealimentare considerate surplusuri, în care au fost investite resurse materiale și muncă, să nu ajungă pierderi sau risipă, ci să fie consumate de către cei aflați în dificultate și care nu au putere de cumpărare.

banner