Dan Petrescu, despre viitorul carierei de antrenor: “Dacă plec de la CFR, voi merge în străinătate, în niciun caz România”

0

După înfrângerea suferită de elevii săi pe Arena Națională, împotriva vicecampioanei FCSB, scor 1-0, eșec care le-a adus și eliminarea matematică din cursa pentru cel de-al șaselea titlu național consecutiv, antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a declarat că, de supărare, își dorește să părăsească clubul clujean. Tehnicianul a fost întrebat, în conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe care CFR Cluj l-a câștigat cu scorul de 1-2, dacă a primit deja oferte din partea altor cluburi, în special de la cele din străinătate.

Dan Petrescu a răspuns că încă nu a primit astfel de oferte, însă că, în cazul în care nu va mai antrena gruparea din Gruia, va alege o destinație din străinătate, deoarece nu își dorește să preia o astfel de funcție la un alt club din țară. De asemenea, tehnicianul a precizat și că finanțatorul Ioan Varga nu a discutat încă cu acesta, însă că decizia sa ar trebui să vizeze, înainte de toate, interesul clubului, astfel încât acesta să poată continua performanța la nivel național și european.

Petrescu: “Patronul nu a vorbit nimic cu mine, e liber să facă ce vrea”

“Nu am primit nicio ofertă, dar v-am zis că am contract la CFR până în 2024. Dacă plec, voi merge în străinătate, în niciun caz tot în România. Patronul nu a vorbit nimic cu mine până acum. Dacă îmi spunea ceva, vă anunțam, dar nu ne-am întâlnit încă. […] Poate o să ne întâlnim la finalul sezonului sau chiar săptămâna viitoare. Dânsul e liber să facă ce vrea, el e patron. Zice ce vrea, face ce vrea. Eu trebuie să îmi văd de meseria mea”, a declarat Dan Petrescu.

Toate declarațiile tehnicianului ardelenilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Farul lui Hagi cucerește titlul după cinci ani de supremație a CFR-ului

În ceea ce privește situația din playoff-ul Superligii, Farul Constanța a obținut, cu o etapă înainte de finalul sezonului, titlul de noua campioană a României, după ce a reușit duminică, 21 mai, în fața propriilor fani, să recupereze un handicap de două goluri și să se impună împotriva celor de la FCSB, scor 3-2.

În ultima etapă a campionatului, “marinarii” pregătiți de Gheorghe Hagi vor face deplasarea în Gruia, acolo unde vor da din nou piept cu CFR Cluj. Partida este programată duminică, 28 mai, de la ora 21:00.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

CFR Cluj luptă la Sf. Gheorghe pentru a se menține pe podiumul Superligii – Petrescu: “Nu avem nici moral, nici jucători”

Costin Curelea, antrenor secund CFR Cluj: “E clar că dezamăgirea e mare, dar există și sezoane în care nu îți iese”

CFR Cluj, învinsă în derby-ul de pe Arena Națională cu FCSB, iese matematic din cursa pentru titlul Superligii

banner