Dan Petrescu, înaintea debutului în playoff: “Și dacă aveam 10 puncte în minus, tot nu voiam să se înjumătățească”

0

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă organizate la finalul derby-ului din Gruia cu “U” Cluj, câștigat de elevii săi cu scorul de 4-0, dacă obținerea celor trei puncte în ultima etapă a sezonului regulat erau necesare pentru moralul echipei, care va începe playoff-ul la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanța (32, rotunjire prin adaos).

Tehnicianul CFR Cluj a declarat că ar fi preferat să acceadă în faza superioară a Superligii fără ca punctele să fie înjumătățite, chiar dacă se afla și la zece lungimi în spatele “marinarilor” pregătiți de Gheorghe Hagi.

“Lasă să fie Farul pe primul loc, pentru că merită, vedem mai departe”

“Eu aș fi preferat să intrăm în playoff cu punctele pe care le avem, să nu se taie niciun punct. Așa aș fi preferat 100%. Ăsta sunt eu. Și dacă aveam zece în minus, la fel ziceam. Eu prefer să mi se lase punctele, la fel și golaverajul. […] De ce în divizia B există playoff fără să fie tăiate punctele, iar aici sunt tăiate? Lasă să fie Farul pe primul loc, cu un punct mai multe, pentru că merită, și vedem mai departe. Nu mi se pare corect să fie luate puncte”, a declarat Dan Petrescu.

Toate declarațiile antrenorului din Gruia pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Prima partidă programată pentru clujeni în faza superioară a campionatului va avea loc, tot pe teren propriu, duminică, 19 martie, de la ora 19:00, împotriva formației Rapid București.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Giovanni Becali, despre Dan Petrescu: “Ar putea face pasul spre un campionat mare, dar se simte bine la Cluj”

Claudiu Petrila, desemnat cel mai bun fotbalist român din Superliga – ce a declarat Dan Petrescu?

Ioan Ovidiu Sabău și Dan Petrescu, concluzii comune după derby: “CFR a arătat mult prea bine în această seară”

banner