Daniel Buda: PNL Cluj propune alegătorilor clujeni cea mai bună echipă

0

Europarlamentarul Daniel Buda este președintele organizației județene a PNL Cluj. El afirmă că formațiunea sa politică propune clujenilor cea mai bună echipă, care va colabora cu președintele Klaus Iohannis.

Daniel Buda afirmă că echipa PNL propune o echipă care îmbină tinerețea cu experiența.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de tânărul avocat Radu Moisin, care, în ciuda vârstei, a fost deja consilier local, viceprimar și primar interimar al Clujului. Pe locul doi de află antreprenorul IT Sabin Sărmaș, fost consilier local și președinte al Autorității Naționale pentru Digitalizarea României.

Pe locul trei se află deputatul Sorin Moldovan, care provine din organizația de tineret a partidului. Pe locul patru se află deputatul Cristina Burciu, care reprezintă zona Turda, iar pe locul cinci se află directorul Direcției de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean, originar din Dej.

Cel care deschide lista PNL pentru Senat este ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El are deja două mandate de deputat, a fost consilier județean și este prorector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Pe locul doi pe lista pentru Senat este actualul primar din Huedin, Mircea Moroșan.

Mai multe detalii, în emisiunea Vot pentru Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner