De ce a ratat FCSB un transfer din SuperLigă? “El voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut”

0
Foto: Eurosport

În vara acestui an, clubul FCSB era interesat de achiziționarea lui Alex Chipciu și de întoarcerea lui în echipă, la șapte ani de când l-au vândut la Anderlecht. Atunci îî expira împrumutul la Universitatea Cluj și contractul cu CFR. Mihai Pintilii, membru al personalului tehnic FCSB, a dezvăluit motivul pentru care roș-albaștrii au ratat transferul. Soția jucătorului, Andreea, a intervenit în decizie, conform Gazetei Sporturilor.

„Mă gândesc că MM Stoica îl voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu. Şi eu ştiu cum e Chipciu. Nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă.

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a spus Mihai Pintilii, la podcastul lui Silviu Samuilă, „SportCast cu Sile”. Alex și Andreea Chipciu au împreună patru fete: Medeea, Aria, Irene și Ștefania.

Cât timp a jucat pentru FCSB, Chipciu a marcat 24 de goluri în 116 partide, între ianuarie 2012 și iunie 2017. A ocupat postul de fundaș și mijlocaș pe ambele părți ale terenului, mijlocaș central, al doilea atacant și vârf.

VEZI ȘI:

VIDEO: Bătaie cu spray lacrimogen între ultrașii U Cluj și CFR

“U” Cluj rezilează contractul cu un fundaș!

U Cluj – FCSB: Poziția echipelor și declarațiile lui Sabău și Vali Gheorghe, fost jucător FCSB

banner