“U” Cluj rezilează contractul cu un fundaș!

0

FC Universitatea Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu fundașul Radoslav Dimitrov, în vârstă de 35 de ani, cu privire la rezilierea contractului său la club. Jucătorul a semnat cu ardelenii la începutul lunii iulie. Bulgarul a sosit în echipă cu patru trofee ale României în palmares, printre care se numără două Cupe ale României cu Sepsi, una obținută chiar în finala cu U Cluj din mai 2023, încă o Cupă cu CSU Craiova și o Supercupă cu Sepsi.

Fundașul de dreapta a ajuns deja în țara natală și se antrenează individual. Din ianuarie 2024 va putea semna cu orice formație, ca jucător liber. Acesta a fost adus de către fostul antrenor al echipei, Anton Petrea. De la sosirea lui Ioan Ovidiu Sabău, Radoslav Dimitrov nu s-a mai regăsit în lotul României pentru Liga 1 și Cupa României. Astfel, în ulitmele șase partide oficiale, a fost doar spectator.

Radoslav Dimitrov: “Cred ca mai am multe de oferit”

”Vreau să mă liniștesc acum, s-au întâmplat multe lucruri, sunt acasă, în Bulgaria, și mă antrenez. Sunt dispus să continui și în România, aștept orice ofertă. Cred că mai am multe de oferit. România mi-a oferit multe momente frumoase, m-am adaptat bine, este ca a doua mea casă”, a declarat Radoslav Dimitrov pentru GSP.ro.

VEZI ȘI:

U-BT joacă astăzi cu Śląsk Wrocław, cea mai titrată echipă a Poloniei

Cine este singurul fotbalist român care a jucat în toate cele cinci ligi de top din Europa?

Sabău, după „U” Cluj – Sepsi 1-0: „Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă”

banner