Delta Florești, transformată într-un paradis verde pentru clujeni, va găzdui o zi de activități și sporturi de apă

0
Foto: Tene Florin, youtube

Iubitori de natură și aer liber din Cluj-Napoca și Florești sunt chemați să descopere Someșul în amonte. Someș Delivery 2023 este o zi plină de activități la și pe apă, tururi ghidate, discuții și alte evenimente, respectiv realizarea unui Culoar Verde-Albastru la Someș, care va integra piste de biciclete impresionante și coridoare pietonale. Evenimentul are loc sâmbătă, 24 iunie, în zona Deltei Florești.

Pe lângă o zi întreagă petrecută în mijlocul naturii, culoarul Verde – Albastru înseamnă și dezvoltarea unor ample spații verzi în apropierea râului, parcuri și arii naturale urbane, respectiv un tranzit verde (piste de biciclete) care poate rezolva aglomerația traficului rutier. Clujenii se vor putea bucura de apă curată și lipsită de deșeuri, în care vor putea înota și practica sporturi de apă și pe lângă apă.

„Haideți să-l descoperiți! Doar împreună putem să contribuim la un Someș mai verde. Be there!”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook Someș Delivery 2023, care poate fi accesată, pentru mai multe detalii, AICI.

VEZI ȘI:

Igienizarea lacului Tarnița – O nouă acțiune de voluntariat a iubitorilor de natură din Cluj

Parcul Central din Cluj-Napoca va vibra iarăși pe ritmuri de jazz

Centrul Clujului, cucerit de micii bicicliști

 

 

 

 

 

 

 

 

banner