Descoperă oaza de relaxare de la Corabia Piraților Beach Club din inima Transilvaniei

0

La doar câțiva kilometri distanță de agitația urbană se ascunde un loc fermecător care promite să fie o adevărată oază de relaxare – Complexul Corabia Piraților Beach Club. Odată ce deveniți oaspeții complexului, Corabia de la Avrig vă va duce cu gândul la marii exploratori ai lumii și aventurile lor.

Amplasat strategic chiar în fața porții Brukenthal Avrig, unul dintre cele mai importante domenii baroce din Transilvania, Corabia Piraților Beach Club și-a deschis deja porțile pentru sezonul cald din 2024, pregătit să își întâmpine oaspeții, indiferent de vârstă.

Cu două piscine încălzite – una de dimensiuni generoase și o alta cu hidromasaj, plajă amenajată cu șezlonguri și baldachine, zone de relaxare și un bar bine aprovizionat ce oferă cele mai răcoroase băuturi, cocktailuri delicioase, specialități de cafea și diverse delicatese, acest loc poate fi cu siguranță destinul visat pentru un mic paradis estival, situat într-o zonă pitorească la poalele Masivului Făgăraș.

Piesa centrală a complexului, o replică în mărime naturală a unei corăbii de pirați, adaugă un plus de farmec locului. Corabia Piraților, cu toate detaliile sale – cabina căpitanului, puntea, și spațiile piraților – poate fi vizitată, poate găzdui petreceri pentru cei mici, poate fi locul perfect pentru servirea mesei sau, în camerele special amenajate, oferă spații de cazare. În plus, obiectivul oferă o varietate de colțuri pitorești care sunt perfecte pentru fotografii de vacanță de invidiat.

Vizitatorii Palatului Brukenthal Avrig pot opta pentru pachete care includ accesul la Corabia Piraților Beach Club, asigurând astfel organizarea unei vacanțe complexe – cazare într-un cadru istoric cu facilități moderne, opțiuni variate pentru servirea mesei, oferte de agrement tematice sau clasice – garantând astfel o vacanță de neuitat pentru toți. Așteptăm cu nerăbdare să deveniți oaspeții noștri și să vă bucurați de confort, liniște, natură, calitate, divertisment, istorie și eleganță în fosta reședință de vară a baronului Samuel von Brukenthal.

Așa cum a subliniat Arnold Klingeis, ambasadorul Historic Cafes Route în România și administratorul Corabiei Piraților și al Palatului Brukenthal din Avrig, locuri precum acestea din Transilvania oferă experiențe culturale, culinare și istorice deosebite tuturor turiștilor.

Pentru mai multe informații și rezervări, sunați la 0726234416, trimiteți un email la office@palatulbrukenthalavrig.ro, sau vizitați www.palatulbrukenthalavrig.ro.

banner