Descoperă viitorul la conferința Smart City, Smart Living – A.I. & CLOUD TECH

0

Vă invităm să vă alăturați unei incursiuni tehnologice fascinante cu tema “Smart City, Smart Living – A.I. & CLOUD TECH”, ce va avea loc pe data de 18 aprilie, ora 10:00, la Facultatea de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor (FSEGA).

Transformarea orașelor prin tehnologie inteligentă și cloud computing

Această conferință reprezintă o oportunitate unică de a explora modul în care tehnologia inteligentă și cloud-ul pot transforma orașele noastre în entități vii, conectate și sustenabile. Participanții vor avea privilegiul de a interacționa cu reprezentanți de marcă ai mediului academic, autorităților publice, mediului antreprenorial și clusterelor, care își vor împărtăși perspectivele experte despre viitorul orașelor și rolul crucial al tehnologiei în acest proces.

Ce te așteaptă la această conferință?

  • Prezentări de excepție: Veți avea oportunitatea să ascultați și să interacționați cu lideri de opinie din diverse domenii, care vor aduce în fața dumneavoastră cele mai recente inovații în domenii precum inteligența artificială și cloud computing.
  • Explorarea noilor frontiere: Conferința va merge dincolo de granițele tehnologiei actuale, explorând cum inovațiile în tehnologie pot revoluționa modul în care trăim, lucrăm și ne recreăm în mediul urban.
  • Oportunități de networking: Participanții vor avea șansa de a întâlni și conecta cu profesioniști din diverse domenii, facilitând astfel colaborări și schimb de idei.
  • Viziuni și perspective unice: Veți avea ocazia să descoperiți viziuni și perspective unice din partea liderilor de opinie în domeniul tehnologiei și urbanismului, contribuind la discuțiile despre construirea orașelor mai inteligente, mai vii și mai durabile.

Nu ratați această oportunitate de a face parte dintr-o călătorie extraordinară către viitorul orașelor noastre! Înscrieți-vă acum pentru a vă asigura un loc la conferința Smart City, Smart Living – A.I. & CLOUD TECH.

Pentru înscrieri, vă rugăm să contactați Ștefan Bartiș la numărul de telefon 0754 892 189 sau prin e-mail la adresa stefan.bartis@viacluj.tv. Pentru a vă asigura locul, vă rugăm să confirmați participarea până la data de 11 aprilie.

Alăturați-vă nouă în călătoria spre un viitor mai luminos și mai conectat! ️

banner