Despre AI și educație, ChatGPT și IT-ul curat, securitate cibernetică, la Sibiu Innovation Days

0

Sibiu Innovations Days care are loc în 5-6 octombrie, are pe agendă multiple subiecte interesante din domeniul IT, cum ar fi AI-ul și Educația, ChatGPT, cybersecurity, monede virtuale, blockchain sau antreprenoriat. Va fi și un hackathon organizat cu aceeași ocazie. Află mai multe despre eveniment de la CĂTĂLIN MIHACEA, președintele Asociației Sibiu IT, ADRIAN FLOREA, director al Institutului de Transfer de Cunoaștere Hasso Plattner din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și ANDREI KELEMEN CEO, Cluj IT Cluster, invitați în emisiunea România via Cluj.

Ajunsă la cea de-a patra ediție, conferința Sibiu Innovation Days 2023 este deja un reper important pe harta inovării din România, având un rol important în dezvoltarea de rețele de colaborare între specialiști din industrie, administrația publică și comunitatea academică de cercetare.

Începând cu acest an, echipa de organizare este extinsă. Pe lângă colaboratorii principali Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, (prin Hasso-Plattner Knowledge Transfer Institute) și Cluj IT Cluster, anul acesta colaborăm și cu nou înființata asociație IT Sibiu. Conferința Sibiu Innovation Days 2023 va avea loc în zilele de 05 și 06 octombrie 2023.

Formatul evenimentului va cuprinde patru secțiuni:

Conferință sub formă de paneluri (S1)
Hackathon pentru studenți (S2)
Sesiune de prezentare a proiectelor inovatoare dezvoltate de studenți (S3)
Ateliere industriale – experiență practică pentru participanți (WS)

Mai multe informații și înscrieri, pe site-ul evenimentului.

VEZI ȘI:

Centrul de Inovare Digitală pentru Societate, DiH4Society, a fost lansat la Cluj Innovation Days 2023

Digitalizare, inteligența artificială, produse IT proprii – sunt câteva din temele Cluj Innovation Days 2023

banner