Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” susține concertul primăverii

0

Casa de Cultură ,,Dumitru Fărcaș” organizează concertul primăverii. Acesta va fi susținut luni, 11 martie 2024, de către Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, alături de Corala Voci Transilvane. Evenimentul face parte din programul artiștilor diviziei, care au ca scop să popularizeze valorile culturale naționale.

Evenimentul va avea loc între orele 19:00 și 20:30 și va fi dirijat de către căpitan Daniel-Florin Munteanu și profesor Adrian Corojan.

Activitatea artistică a Muzicii Militare a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”

Concertele acestora au fost adaptate întotdeauna la evoluția și nevoile Armatei Române precum: evenimente muzicale publice, sărbători naționale, jurăminte militare, zilele unităților militare, la festivaluri, concerte și competiții pe plan național și internațional. Prin diferitele genuri muzicale pe care le abordează (muzică clasică, simfonică, rock, jazz, de exemplu)

Evoluția Coralei Voci Transilvane

Corala mixtă cu 30 de membri activi a susținut peste 694 concerte atât național, cât și internațional. Repertoriul acestora cuprinde peste 300 de lucrări, din creația a 136 compozitori români și străini: muzică laică și religioasă, colinde, urări din literatura muzicală românească și universală.

VEZI ȘI:

Filme prezentate la Cannes, Berlin sau Veneția sunt proiectate la Festivalul Filmului Francez

Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” va susține „Concertul Primăverii” în Iulius Mall Cluj

Ce cadou de 8 Martie poți să oferi femeilor dragi, în funcţie de zodie

banner