Electric Castle 2022 a ajuns la final – care este bilanțul celei de-a opta ediții

0

Cea de-a opta ediție a festivalului organizat în incinta domeniului Banffy de la Bonțida, Electric Castle, s-a încheiat în noaptea de dumincă, 17 iulie, după cinci zile pline de muzică și activități dedicate participanților. Mai mult de 300 de artiști au urcat pe cele zece scene amenajate în suprafața de 400 de metri pătrați a festivalului și au fost aclamați de cei peste 270 de mii de festivalieri. De asemenea, participanții au putut savura atmosfera de Electric Castle și prin numeroasele activități de divertisment puse la dispoziția acestora.

Programul oficial al concertelor organizate pe scena principală a festivalului s-a încheiat cu evenimentul trupei Subcarpați, în cadrul căruia a fost invitat surpriză corul Rusalka. Pentru asigurarea tuturor concertelor din cea de-a opta ediție a Electric Castle a fost nevoie de peste 4000 de tehnicieni, care au operat echipamentele aduse de cele 500 de tiruri încărcate cu materiale.

Peste 15 mii de festivalieri au ales să vadă, timp de câteva minute, de la înălțime, întreaga întindere a domeniului Banffy. Aceștia au urcat în roata Royal Wheel și s-au putut bucura de o priveliște incredibilă. În același timp, alte persoane s-au distrat în celebrele bumper cars, s-au dat în carusel sau au urcat la înălțime pe bicicletă. Mai multe imagini, în materialul de mai jos.

15 000 de oameni au locuit, timp de 5 zile, în campingul Electric Village

Pentru a trăi din plin experiența Electric Castle, 15 mii de participanți s-au cazat în corturile camping-ului amenajat de organizatori în proximitatea festivalului. Totodată, persoane venite din afara Clujului, au locuit, timp de cinci zile, în casele și curțile sătenilor din Bonțida.

Deși festivalierii au părăsit deja domeniul Banffy, sute de organizatori și voluntari vor rămâne activi încă câteva zile, pentru a readuce spațiul la forma sa inițială. Planurile de reabilitare ale castelului vor continua cu ajutorul donațiilor strânse în urma campaniei de reciclare selectivă, organizată în incinta festivalului.

Bilete la super preț pentru Electric Castle 2023, disponibile o singură zi

Organziatorii au pregătit o surpriză inedită pentru iubitorii festivalului. Aceștia își pot cumpăra, doar astăzi, 18 iulie, abonamente generale pentru cea de-a noua ediție a Electric Castle, la un super preț de 99 de euro + alte taxe. Pentru o experiență VIP, persoanele interesate trebuie să plătească 199 de euro + taxe.

Doar 10 000 de abonamentele de tip Super Early Bird sunt disponibile, în ediție limitată, AICI.

VEZI ȘI:

Cum este atmosfera în primele zile de Electric Castle 2022?

Festivalierii Electric Castle pot folosi un mesaj codificat dacă se simt în pericol – Vezi care este codul secret și unde trebuie să te adresezi

Mai sunt două săptămâni până la Electric Castle – ce surprize au pregătit organizatorii

banner