Mai sunt două săptămâni până la Electric Castle – ce surprize au pregătit organizatorii

0

Organizatorii Electric Castle se pregătesc pentru debutul celei de-a opta ediții din istoria festivalului. Artiști din 24 de țări vor veni în incinta domeniului Banffy, din Bonțida, județul Cluj, pentru a oferi un spectacol muzical, care se va extinde la peste 100 de ore. Pe lângă muzică, organizatorii au pregătit și alte surprize pentru participanți, precum o călătorie cu balonul, lectură în hamac sau vizionarea de filme. 

Peste 40 de hectare de teren vor fi acoperite, în perioada 13-17 iulie, de scene, camping, zone de relaxare și alte atracții de festival. Din punct de vedere muzical, cele mai mari nume prezente la Electric Castle 2022 sunt Twenty One Pilots, Gorillaz, Peggy Gou, Disclosure, respectiv Editors.

De asemenea, festivalul include și un eveniment intitulat EC Talks, în care vor fi prezente personalități din domeniul televiziunii și al radioului, care vor dezbate teme de interes social precum pacea între generații sau relațiile între genuri. Printre acestea, se numără Răzvan Exarhu, Emilia Șercan, Mona Dîrțu și Cristian Lupșa. Totodată, sunt programate și sesiuni de tip masterclass, alături de Alina Pash, Daniel David, Matt Black sau Radu Umreș.

Petrecere marca TikTok, în prima seară de Electric Castle

În prima seara de festival, va avea loc o petrecere tematică, realizată în parteneriat cu TikTok România, în care hit-urile vor fi mixate de DJ Yoda, unul dintre cei mai virali artiști pe această rețea de socializare.

Ultimele bilete pentru cea de-a opta ediție a festivalului sunt disponibile AICI, însă acestea nu mai permit opțiunea alegerii unui loc de cazare în camping. Toate cele 25 de mii de locuri de cazare, puse la dispoziție în permietrul EC Village au fost epuizate. În aceeași situație se află și locurile din zona special amenajată pentru rulote.

VEZI ȘI:

A rămas mai puțin de o lună până la Electric Castle – Vezi care este programul complet al concertelor

Elevii de nota 10 beneficiază de abonamente cadou din partea organizatorilor festivalurilor de muzică Electric Castle și Untold

Vezi lista completă a artiștilor care vor urca pe scena UNTOLD 2022