Electric Castle livrează brățările de acces în festival direct la ușile participanților, prin aplicația Tazz

0

Festivalierii care au achiziționat bilete pentru Electric Castle își vor putea comanda brățara de acces direct din shop-ul dedicat pe care îl găsesc în aplicația de livrare Tazz. Acest lucru îl pot face în perioada 10 – 21 iulie. Opțiunea este disponibilă în București, Brașov, Cluj și Timișoara, în baza brățărilor disponibile. Oricine are un bilet achiziționat poate introduce datele unice atunci când plasează comanda pe Tazz și primește la ușă brățara de acces în festival.

Schimbarea biletului Electric Castle cu brățara direct prin aplicația Tazz reprezintă un
parteneriat început acum doi ani, la Cluj. Opțiunea a fost extrem de apreciată de festivalierii care și-au pregătit kitul de festival în avans, drept urmare în 2022 au fost comandate prin aplicație 4000 de brățări. Anul acesta, serviciul a fost extins și în alte trei mari orașe din țară.

Procesul de pre-swap al brățării de acces în festival este unul simplu: utilizatorii trebuie să acceseze categoria specială Electric Castle din aplicație, iar apoi pot adăuga în coș numărul de brățări dorite.

Pentru a finaliza comanda, aceștia trebuie să completeze în mențiuni numele și codul biletului. La intrarea în festival, fiecare brățară va fi scanată pentru ca identitatea participanților să corespundă cu datele de pe aceasta.

VEZI ȘI:

Tot ce trebuie să știi pentru Electric Castle 2023 – află ce schimbări au făcut organizatorii

Hai la Electric Castle și poți susține renovarea castelului Bánffy prin reciclare!

Electric Castle: Peste 120 de autobuze și trenuri vor fi puse la dispoziţia festivalierilor

 

 

 

banner