Tot ce trebuie să știi pentru Electric Castle 2023 – află ce schimbări au făcut organizatorii

0

Cea de-a noua ediție Electric Castle este pregătită să înceapă, în 19 iulie, pe cele 40 de hectare ale domeniului Banffy. Festivalul va avea 12 scene, un camping cu 20.000 de participanți, respectiv 300 de artiști în program. Față de anul trecut, organizatorii au suplimentat cu 30% numărul de autobuze și cu 50% capacitatea în trenurile EC, astfel că acestea devin o cale mai accesibilă de a ajunge în festival.

Potrivit organizatorilor, timpul de așteptare în orele de vârf va fi de aproximativ 30 de minute. Biletele pot fi cumpărate în avans de AICI, iar participanții au la dispoziție o linie WhatsApp dedicată prin care pot sesiza orice probleme legate de transport.

Cei care aleg să vină la castel cu mașina sunt îndemnați să-și ia prietenii cu ei. Mașinile cu
toate locurile ocupate vor primi parcare gratuită, iar pasagerii vor putea câștiga o mulțime de premii prin inițiativa Carpooling by OMV.

Abonamentele pot fi schimbate în brățări de luni, 10 iulie

De luni, 10 iulie, abonamentele pot fi schimbate în brățară de acces la punctele deschise în București (AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City), sau în Cluj-Napoca (Iulius Mall).

De asemenea, brățara poate fi comandată la orice adresă din Cluj-Napoca, București,
Brașov și Timișoara, prin platforma Tazz. Punctele de pre-swap vor rămâne deschise până în prima zi de festival, iar ulterior procedura va putea fi efectuată doar la festival. Brățările pentru minori se pot ridica doar de la intrarea în festival.

Care sunt obiectele permise, respectiv interzise la intrare?

Aparatele foto & video, laptopurile, medicamentele, steagurile & selfie sticks și apa în bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul în festival și camping. Nu pot fi aduse în nicio zonă din festival: droguri, cuțite și bricege, arme, explozibil, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitate, mobilier de grădină, sisteme audio, drone.

Festivalul are, și acest an, propriul supermarket, peste 35 de restaurante, chiar și o zonă de grill pentru cei care vor să-și pregătească singuri masa. Accesul cu alimente și apă este
permis doar pentru cei cazați în EC Village, atât timp cât produsele nu sunt ambalate în
recipiente de sticlă.

Experiența EC este 100% cashless. Alimentarea brățării se poate face online, în contul de
utilizator creat pe electriccastle.ro, dar și la fața locului, la ghișeele dedicate, cu cash sau cu card.

VEZI ȘI:

Electric Castle: Peste 120 de autobuze și trenuri vor fi puse la dispoziţia festivalierilor

A fost construit podul de la Bonțida, care permite accesul la Electric Castle – află când va fi inaugurat

Hai la Electric Castle și poți susține renovarea castelului Bánffy prin reciclare!

 

 

 

banner