Emil Boc a comandat bănci cu spătar în parcul Armătura, după ce clujenii au cerut modificări

0

Parcul Armătura a fost deschis pentru public la începutul acestei săptămâni, însă nu toți clujenii sunt mulțumiți de lucrările de modernizare. O problemă ridicată de aceștia a fost cea a băncilor, care nu au spătare. Primarul Clujului, Emil Boc, spune că a fost receptiv la cererile clujenilor, care includ și amenajarea unui parc pentru copii cu vârste mai mici. Primarul a precizat că proiectul care a fost declarat câștigător a prevăzut acele bănci fără spătare.

Sursă foto: Știri din Cluj

„Noi am deschis parcul pentru public, chiar dacă procedura de recepție nu e finalizată. Mai sunt lucruri care pot fi remediate pe parcursul procedurii. Mai sunt finisaje de făcut și Electrica mai are o lucrare de efectuat, un stâlp care trebuie mutat, dar asta e o lucrare în afara proiectului”, a spus Emil Boc la postul de radio Ziua Live.

Emil Boc: „Noi le-am comandat și le punem pe banii Primăriei”

Primarul a fost încântat de faptul că parcul e foarte utilizat de clujenii din zonă și spune că Primăria este receptivă la câteva lucruri pe care oamenii le-au cerut.

„Au cerut să punem mai multe bănci și să punem bănci cu spatar. Noi le-am comadat și le punem pe banii Primăriei. Au spus <<vrem un loc de joacă pentru copiii mai mici>>. Am comandat, și va fi acel loc de joacă. Au cerut wireless, va fi de săptămâna viitoare”, a mai spus Emil Boc.

VEZI ȘI:

Stație de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice și wifi, în noul Parc Armătura

Parcul Armătura: 90% din lucrări au fost finalizate – Investiția este de peste 3,6 milioane de euro

Caniculă la Cluj: Primăria a scos rulote de distribuție a apei potabile în oraș – vezi unde se găsesc

 

 

 

banner