Ermal Krasniqi, dorit în Italia – Ce sumă va încasa CFR Cluj

0
foto: Antena Sport

Patronul CFR Cluj, Ioan Varga, a confirmat un acord pentru transferul kosovarului Ermal Krasniqi (25 de ani) către clubul italian Bologna, locul 11 în Serie A, echipă antrenată de Thiago Motta. Acordul încheiat între cele două cluburi presupune ca Ermal să semneze mai întâi sub formă de împrumut până în vară, pentru un milion de euro, iar apoi să fie cumpărat definitiv de Bologna cu alte patru milioane.

“Am fost aproape de a semna cu o echipă din Italia transferul lui Krasniqi, dar nu am mai avut timp fizic pentru că se încheia perioada de transferuri. E o sumă mai mare de 3-4 milioane de euro. E vorba de 5 milioane de euro, dar inițial o să-l împrumutăm pe un an cu opțiune de cumpărare. Este foarte posibil să plece în iarnă, dar nu este obligatoriu”, a declarat Ioan Varga pentru iAMSport.ro.

Extrema stângă a avut un început senzațional de aventură la CFR Cluj, impresionându-l și pe Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, însă în stagiunea curentă nu a putut replica forma din sezonul trecut. În aceste luni, Krasniqi a adunat zece apariții în vișiniu, fără să înscrie.

În momentul în care l-au luat, în iarnă, de la Ballkani, cei de la CFR Cluj au plătit în schimbul său doar 200.000 de euro. Așadar, o vânzare a sa ar urma să aducă un profit de 4.800.000 de euro.

În această vară, ardelenii și-au restructurat lotul și au vândut fotbaliști în valoare de peste șapte milioane de euro, iar la capitolul cheltuieli au fost investiți doar 275.000 de euro.

VEZI ȘI:

 

banner