Ești din Cluj? Haide și donează sânge la Cluj Arena!

0

Consiliul Județean Cluj susține campania națională de donare de sânge „Avem
același sânge”, lansată de Digi 24, împreună cu Centrele de transfuzii din țară. Scopul campaniei este acela de a spori gradul de conștientizare a populației cu
privire la nevoia permanentă de sânge și de componente sanguine, de a crește numărul de donatori de sânge, dar și de a evidenția importanța donării de sânge.

Campania include și o acțiune propriu-zisă de donare ce va avea loc vineri, 21 iulie 2023, în intervalul orar 08:00-15:00, la Cluj Arena, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii, care a fost dotat corespunzător derulării acestei activități.

„Conștientizând pe deplin importanța donării de sânge și beneficiile acestei acțiuni, dar și faptul că sângele salvează vieți, am decis să răspundem afirmativ invitației organizatorilor de a ne alătura acestei campanii extrem de importante pentru comunitate. Încurajăm, o dată în plus, toți clujenii care pot dona, să o facă, întrucât gestul lor poate contribui la îmbunătățirea stării de sănătate și salvarea vieții semenilor aflați în situații medicale dificile”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Informații tehnice despre donare se regăsesc pe pagina Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj, AICI.

VEZI ȘI:

„Donează sânge, fii erou!” – Află când are loc campania și care sunt beneficiile

Donează sânge și câștigă bilet de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA – Află în ce orașe se desfășoară campania

Spitalele din Cluj-Napoca au mare nevoie de sânge – află ce grupe sunt necesare și cum poți dona

 

 

 

 

banner