Eugen Neagoe, dezamăgit de condițiile gazonului de pe Cluj Arena: “Un meci de luptă, într-o mocirlă”

0

Fotbaliștii Universității Cluj au remizat miercuri, 7 decembrie, pe teren propriu, împotriva formației Rapid București, scor 0-0, în ultima partidă din grupele Cupei României. Deși nu au reușit să înscrie niciun gol în poarta giuleștenilor, orice rezultat de egalitate era suficient pentru ca ardelenii să se califice în sferturile de finală ale competiției naționale, etapă în care îi vor întâlni pe cei de la FC Hermannstadt.

Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, s-a declarat extrem de nemulțumit de condițiile în care s-a prezentat gazonul de pe Cluj Arena în partida decisivă pentru calificarea în playoff-ul Cupei României și a explicat care sunt motivele care, din punctul său de vedere, stau la baza acestei situații neplăcute.

“De când sunt la Cluj, nu am văzut pe nimeni să aibă grijă de gazon”

“A fost un meci de luptă, așa cum am spus. Gazonul, sincer, nu vreau să spun că a fost foarte prost, dar l-ați văzut cu toții, o mocirlă. Orezărie, ceva de genul acesta. Nu exagerez cu absolut nimic. Probabil va fi la fel, chiar mai greu, duminică, împotriva celor de la UTA, pentru că, din ce am urmărit eu prognoza, va ploua în zilele următoare.

Dacă nimeni nu se va ocupa de el până la ora jocului, vă dați seama că nu se poate îndrepta absolut nimic. De când am venit eu aici, din august, nu am văzut pe nimeni să vină pe teren, cu mașini, niciodată. Chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, valoroasă, noi am fost mai periculoși. Când am fost repartizați în grupa aceasta, am plecat cu șansa a patra. […] Nu mă gândesc la ce va urma, știu că jucăm cu Hermannstadt și că vom lupta să ajungem în semifinale. Trebuie să ne refacem cât mai rapid, deoarece ne așteaptă un joc foarte important”, a declarat Eugen Neagoe.

Toate declarațiile tehnicianului “studenților” sunt disponibile aici:

Pentru “U” Cluj, urmează, tot în fața fanilor, duelul din de-a cincea etapă din returul sezonului regulat al Superligii, împotriva formației aflate pe penultima poziție a clasamentului, UTA Arad. Acesta va avea loc duminică, 11 decembrie, de la ora 14:30.

VEZI ȘI:

“U” și CFR Cluj, remize albe în ultimul meci din grupele Cupei României – formațiile clujene se califică în sferturi

“U” Cluj – Rapid, derby de promovare în sferturile Cupei României – Romario Pires nu va mai fi căpitanul echipei

Eugen Neagoe, după eșecul de la Ploiești: “Nu îmi imaginam că putem juca atât de slab”