Extasy, aplicația care alungă plictiseala, creată de un clujean

1

Un start-up IT din Cluj poate deveni următorul Unicorn românesc, după ce a lansat o aplicație dedicată experiențelor spectaculoase. Este vorba despre aplicația Extasy, creată de Sveatoslav Vizitiu.

El este Chief Technology Officer al aplicației și este un specialist recunoscut în industria de IT din România. Sveat este și unul dintre cei mai mari consumatori de experiențe spectaculoase cum ar fi: zborul pe aripa unui avion, diving, motociclism offroad și multe altele. Află mai multe despre aplicație din interviul acordat Via Cluj TV, la emisiunea Buzz IT.

Aplicația Extasy va fi disponibilă la începutul anului 2021 unui număr limitat de utilizatori și o să cuprindă toate orașele importante din România. În 2022, va fi extinsă internațional în cel puțin alte 2 piețe din Europa sau USA.

Cei care sunt interesați să fie primii care testează această aplicație se pot înscrie pe www.extasy.com.

Experiențe inspiraționale

“Extasy ca și cuvânt se traduce euforie, bucurie și exact aceste lucruri ne dorim să le aducem utilizatorilor. Zilnic sau ocazional să descopere ușor în aplicație experiențe inspiraționale pe care să le țină minte toată viața, de la cele extreme până la cele mai relaxante. Astfel viața lor va fi mai colorată, și asta vă pot spune eu, cel mai mare consumator de experiențe din echipă”, a declarat Sveat Vizitiu.

Investiție de o jumătate de milion de euro

Investiția în realizarea aplicației Extasy se ridică la 500.000 de euro, iar recent aplicația a atras alți doi mari investitori, Voicu Oprean, fondatorul companiei de software Arobs și fondul de investiții Early Game Ventures care au venit cu alți 350.000, ducând evaluarea start-up-ului la aproape 4 milioane de euro.

Antidot la plictiseală

Aplicația vine ca un antidot la plictiseală și se adresează iubitorilor de sporturi extreme, de activități exclusiviste și de experiențe spectaculoase pe care le pot găsi în orașul din care sunt și pe care le pot face chiar cadou celor dragi.

Cei interesați pot alege să sară din avion, să facă bungee jumping, să participe la degustări de vin sau ciocolată sau pot trăi experiența unui simulator de zbor și pot chiar să învețe să tragă cu arma. Tot în aplicație, iubitorii de festivaluri și nu numai pot găsi să achiziționeze experiențe unice de festival.

Wish list în variantă românească

O altă componentă a aplicației Extasy este cea de finanțare. Pentru cei care au o listă de dorințe pe care le este greu să o bifeze din motive financiare, aplicația vine să le împlinească visele și dorințele prin facilitățile de finanțare.

Aplicația va avea un parteneriat cu Grupul Financiar Banca Transilvania, prin care cei care își doresc să achiziționeze o experiență extravagantă sa poată accesa și primi un împrumut, totul direct în aplicație.

Primul venit, primul servit

Aplicația va fi disponibilă pentru publicul larg în primăvara anului 2021, însă cei care vor să aibă primii acces la această aplicație se pot înscrie de pe acum pe extasy.com. Totodată toți cei care își doresc să facă parte din echipa proiectului, de la developeri până la pasionați de social media pot trimite un mail la adresa jobs@extasy.com.

banner