Filarmonica de stat “Transilvania”, în concert inedit, pe acordurile celor mai mari compozitori clasici

0

Vocile corului Filarmonicii de stat “Transilvania” vor răsuna acompaniate de orga Bisericii Evanghelice – Luterane, într-un concert special, sub bagheta dirijorilor Cornel Groza și Ines Kaun. Din programul serii vor face parte atât creații ale compozitorului clujean Alexandru Murariu, dar și ale compozitorilor Cesare Rolli sau Anthony Mondon, premiați atât la nivel național, cât și internațional.

Evenimentul va avea loc miercuri, 31 mai, începând cu ora 19:00 la Biserica Evanghelică -Luterană din Cluj-Napoca ( Bd. 21 Decembrie, nr. 1). Lucrările semnate de Cesare Rolli – Vanitas (pentru sextet vocal) și Anthony Mondon – Metaphors, câștigători ai premiilor II, respectiv III în cadrul celei de-a 18-a ediții a Concursului Internațional „Gheorghe Dima”, vor fi completate de creațiile compozitorilor clasici, precum Johann Sebastian Bach sau Frank Martin.

Biletele online la concert se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Acestea pot fi cumpărate și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3), sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locul acestuia, în limita
locurilor disponibile.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Parcul Etnografic: Festival cu degustare de vin, concerte și produse lucrate manual

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie, în concert la Cluj-Napoca

Concert simfonic la Cluj-Napoca, dirijat de Néstor Bayona – află când și unde are loc evenimentul

banner