Flashmob cu sute de muzicieni la Castelul din Bonțida: vor interpreta simultan piese ale unor formații precum Black Sabbath sau Queen

0

Voltaj Academy face echipă cu Fundația pentru Școală și CityRocks Productions (HU), pentru a aduce în premieră în România un eveniment care în anii trecuți a luat amploare în rândul iubitorilor de muzică rock în țări precum: Italia, Germania sau Ungaria. Vedeți mai jos imagini de la un astfel de eveniment.

Evenimentul intitulat CityRocks constă intr-un flashmob, care unește mai multe sute de muzicieni interpretand simultan piese ale unor formații ca Black Sabbath, Queen sau Depeche Mode.

CityRocks va fi organizat în premieră în România la castelul Bánffy din Bonțida (la 30 km distanta fata de Cluj-Napoca), unde sunt așteptați toți iubitorii de muzică (instrumentisti si vocalisti) pentru a face parte din acest mega-concert. Evenimentul va avea loc în data de 11 septembrie 2021.

Link Facebook aici. Pentru detalii și înscrieri accesați pagina aceasta.

Voltaj Academy promovează acest eveniment alături de partenerii sai și își încurajează toți cursantii și colaboratorii să se înscrie în număr cât mai mare, astfel încât sa putem oferi publicului un spectacol de neuitat.