Florina Pop, PFG Finance: Ne putem refinanța creditele cu o dobândă fixă de 4,9 la sută

0

Economia României a traversat patru ani tulburi. Pandemia de coronavirus, războiul din Ucraina și cel din Israel au creat condițiile pentru un grad mare de incertitudine. Există și alți factori care au alimentat această incertitudine, precum tranziția verde, digitalizarea, impactul Inteligenței Artificiale sau îmbătrânirea populației. Această incertitudine crescută s-a tradus prin creșteri foarte mari ale dobânzilor bancare. Însă există și vești bune, mai ales pentru cei care au luat credite în ultimii ani. Există posibilitatea de a refinanța aceste credite cu o dobândă fixă de 4,9 la sută, afirmă Florina Pop, fondator și CEO al PFG Finance.

Dobânda fixă este garantată pentru următorii trei ani, mai adaugă Florina Pop. Acest lucru reprezintă un element foarte bun, pentru că este o certitudine într-o lume incertă. Acest lucru înseamnă un element important de protecție în cazul în care cresc dobânzile. În cazul în care scad, nu există nici un impediment ca acest credit să fie refinanțat, mai spune Florina Pop.

”Recent, am refinanșat un credit, iar rata lunară a scăzut cu 2.400 de lei”, mai spune Florina Pop. Mai multe detalii despre modul în care putem refinanța creditele, aflați din emisiunea Business Cafe.


banner