Fosta vedetă Hi-Q Mihai Sturzu îi ironizează pe clujeni: “S-a umflat orezul în ei”

0

Fosta vedetă Hi-Q Mihai Sturzu îi ironizează pe clujeni și îi acuză de autosuficiență pentru că resping orice critică despre orașul lor: “s-a umflat orezul în ei”.  

Deși vine dintr-un oraș care are probleme cu căldura și apa caldă, Mihai Sturzu atacă frontal atașamentul clujenilor față de orașul lor. Printre problemele invocate de Sturzu, dezvoltarea imobiliară haotică și prețurile piperate ale apartamentelor, traficul infernal, mirosurile pestilențiale cauzate de groapa de gunoi și resimțite vara în zona aeroportului.

Fostul deputat PSD spune că în afara perioadei în care au loc TIFF, Electric Castle și Untold, când nu ai unde să parchezi, să dormi și să mănânci, la Cluj e cam pustiu pe străzi după ora 20.00.

El a criticat și problemele tehnice care au compromis show-ul Kings on Ice oferit la Cluj de către celebrul patinator Evgheni Plushenko.

Mihai Sturzu a mai afirmat că multe lucruri ar fi supralicitate în orașul de pe Someș, cum ar fi și includerea Târgul de Crăciun într-un top european. Fosta vedetă care este acum pilot de avion a afirmat despre primarul Emil Boc că are campanii de PR “străvezii” și “ieftine”, amintind despre episodul cu Boc care a fost lăudat pentru că și-a curățat de zăpadă balconul de la primărie.

L-a criticat pe Dragnea

Ca deputat PSD, Mihai Sturzu a fost admirat pentru că a avut curaj să îl critice face to face pe Liviu Dragnea, când acesta era la apogeu:

„Orice membru al partidului nostru să fie suspendat din calitatea atunci când ajunge în faza de judecată pentru orice faptă de natură penală săvârşită cu intenţie. Hai să nu ne mai fofilăm. E corupţie, nu e corupţie”, i-a spus de la obraz Sturzu lui Dragnea.

Ulterior, el a demisionat din partid.

banner