Ioan Varga, replică pentru Gigi Becali: „Dacă va continua, ne vom întâlni la tribunal!”

0

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a reacționat aspru la acuzațiile făcute de Gigi Becali după UTA – FCSB, scor 2-1. Gigi Becali a dat vina pe frații Kovacs pentru eșecul suferit la Arad, scrie GSP. Finanțatorul celor de la FCSB a acuzat că Szabolcs, oficialul din camera VAR, ar fi luat decizii împotriva vicecampioanei, totul la îndemnul fratelui mai mare, Istvan. Becali a mai spus că totul face parte dintr-un plan pro-CFR Cluj. Ioan Varga îl amenință pe omologul de la FCSB cu un proces.

„Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam așa: «Lasă-l în pace, că omul fură curent!». Asta aș putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar, ținând cont că între noi, cei care finanțăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abțin.

Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…

A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Mi-e penibil puțin să stau să comentez astfel de declarații, sunt niște afirmații aiuritoare ale domnului Becali. Chiar îmi pare rău când văd asemenea lucruri și stau să mă gândesc care e adevărata sa față.

Când se bucura și îl lăuda după un meci direct cu noi pe Istvan Kovacs, ce bun arbitru e, ce român adevărat e, sau acum când spune că e vândut ungurilor. Că este killer-ul de casă al lui Neluțu Varga, că vrea să ajute CFR-ul să câștige titlul…

Atât vreau să îi mai transmit public domnului Becali: să se opreascăNu există nici măcar 0,001% adevăr în ceea ce spune domnul Becali”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik.

„Nu-l cunosc pe Istvan Kovacs personal, nu am nicio treabă nici cu el, nici cu fratele domniei sale. Nu au cumpărat de la mine niciun apartament. Până la urmă, fiecare om are libertatea să facă tot ceea ce vrea în viață, e treaba fiecăruia ce cumpără, ce mă interesează pe mine?”, a mai declarat Ioan Varga.

VEZI ȘI:

CFR Cluj face transferul anului din Liga 1 – Nelu Varga: „Anul ăsta ne-am focusat să facem bani”

CFR Cluj a anunțat despărțirea de un jucător cu care a semnat în iulie

Plecare la CFR Cluj pe finalul perioadei de mercato – Clubul își cedează portarul unei rivale din Liga 1

 

 

 

banner