Francesco Totti și Andrea Pirlo vor juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu, pe Cluj Arena

0

Clujul va fi gazda unui eveniment fotbalistic de prima mână. Vedete internaționale de top vor juca în meciul de retragere al unuia dintre cei mai importanți fotbaliști români, Adrian Mutu.

Meciul de retragere al golgheterului echipei naționale de fotbal va avea loc la Cluj, în 13 iunie 2020. Evenimentul este programat în cadrul Sports Festival. Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale. Vechiul atacant al României s-a întâlnit la Cluj și cu studenții Facultății de Educație Fizică și Sport.

Adrian Mutu va avea parte de un meci grandios de retragere. Pe gazonul de pe Cluj Arena vor intra două echipe. Prima, Team Romania, este formată din foști colegi ai lui Adrian Mutu de la echipa națională, printre care Mirel Rădoi. Cea de-a doua echipă, World Stars, este formată din vedete internaționale, alături de care a jucat Adrian Mutu la diferite echipe de club. Printre acestea se numără Francesco Totti sau Andrea Pirlo. Adrian Mutu ar dori ca pe teren să evolueze și jucători tineri, potrivit SportinCluj.ro.

Meciul, programat în cadrul Sports Festival, stârnește deja mare interes. Au fost puse în vânzare on-line primele 6.000 de bilete, cu prețuri care variază între 25 și 150 de lei, spune organizatorul festivalului sportiv, Mirel Alexa.

La Sports Festival și-a confirmat prezența și Simona Halep. Ea va juca, alături de prieteni din rândul jucătorilor de top din tenis, în Sala Polivalentă, în data de 12 iunie.


banner