HiSky va avea linii aeriene regulate din Cluj către Lisabona și Dublin, dar și curse charter

0

În premieră, din 28 aprilie se poate zbura direct din Cluj spre Lisabona. Compania aeriană HiSky va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, atât zboruri regulate cât şi zboruri charter turistice, unele dintre acestea fiind noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului.

Destinaţia regulată Lisabona va avea primul zbor în 28 aprilie 2021 cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică. De asemenea, va fi introdusă și destinaţia charter turistică Agadir, din Maroc.

HiSky va avea și zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut – 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre 5 alte destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare încă din luna aprilie a anului 2021.

Biletele de călătorie pentru destinaţiile Dublin si Lisabona sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene HiSky www.hisky.aero iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.