HOME of IQOS revine la Jazz in the Park!

0

Toamna festivalurilor începe la Cluj! În primul weekend din septembrie 2023, Parcul Etnografic „Romulus Vuia” se redeschide pentru cea de-a XI-a ediție Jazz in the Park. Între 1 și 3 septembrie, festivalul ne va purta pe ulițe și prin gospodării și ne va lăsa să descoperim, împreună, un spațiu plin de povești, decor inedit pentru scenele pe care se cântă jazz, blues, folk și muzică clasică. Jazz in the Park este despre prieteni și amintirile pe care le creezi, este despre momente împreună.

Sunt valori pe care le susține și IQOS, care se alătură Jazz in the Park atât pentru muzica de calitate, cât și pentru atmosfera inegalabilă de la cel mai important festival de gen din România, amplasat într-un spațiu încărcat de istorie și natură.

Comunitatea IQOS se va putea bucura din nou de experiența HOME of IQOS, concept destinat evenimentelor organizate în aer liber. Prezent și în iunie, la International Jazz in the Park Competition, spațiul plin de surprize și experiențe inedite își va primi din nou vizitatorii. Împreună, aceștia vor putea lua parte la momente special pregătite pentru ei, tot atâtea ocazii de a lega noi prietenii și de a-și crea amintiri pe viață. Tot aici, DJ-ii invitați să performeze pentru comunitatea IQOS vor întreține atmosfera în pauzele dintre concerte.

Ce artiști vor concerta:

Cea de-a 11-a ediție a Jazz in the Park aduce în fața publicului un line-up variat. Între numele anunțate de organizatori se numără artiști consacrați ca Mulatu Astatke, Billy Cobham Band, Fun Lovin Criminals, Alexandru Andrieș sau Ada Milea, dar și artiști de viitor precum Theo Croker, Camilla George sau trupele Klawo, JazzQuarters Trio și DS Project Orchestra, câștigătorii Concursului Internațional Jazz in the Park organizat în luna iunie.

Sub umbrela Jazz in the Park au fost organizate până acum peste 400 de concerte de jazz cu artiști internaționali și este astăzi unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen. Pentru cei care nu pot ajunge la Cluj, IQOS promite să relateze, ca de obicei, tot ce se întâmplă la eveniment pe contul de Instagram.

VEZI ȘI:

Ateliere de pizza și cocktailuri, lecții de muzică, curte de vinuri și multe altele la Jazz in the Park!

Jazz in the Park 2023 – Află ce au pregătit organizatorii!

Jazz in the Park 2023: Află ce artiști vor concerta în cadrul festivalului

banner