Jazz in the Park 2023 – Află ce au pregătit organizatorii!

0

Ediția a XI-a Jazz in the Park de anul acesta va începe vineri, 1 septembrie, de la ora 14:00, în Parcul Etnografic Cluj-Napoca.  Dorința de a proteja permietrul parcului a dus la decizia de a pune o limită asupra numărului de bilete vândute. Organizatorii se așteaptă să primească zilnic între cinci și șase mii de persoane, numărul maxim preconizat fiind de 7000 de persoane, la care se iau în calcul personalul evenimentului.

Pentru a afla mai multe despre căile de acces, punctele de ridicare a brățărilor, programul special al autobuzelor și multe altele, vezi materialul de mai jos!

Copiii cu vârsta de până la 14 ani (inclusiv) au acces gratuit în festival, alături de un adult care are bilet. Mai mult, în curtea Kiddo Care, părinții pot să îi aducă pe cei mici pentru a-și exersa imaginația, creativitatea, arta și jocul liber în diverse activități și chiar ateliere. Aceștia pot chiar rămâne în spațiile special amenajate cât timp părinții explorează festivalul.

VEZI ȘI:

Jazz in the Park 2023: Află ce artiști vor concerta în cadrul festivalului

Peste 65000 de oameni au fost la Jazz in the Park Competition 2023 – vezi artiștii care au câștigat la această ediție

Premii de mii de euro pentru artiști, la Jazz in the Park Competititon – ce activități au pregătit organizatorii în Parcul Central din Cluj-Napoca