Iconic days: jazz, muzică retro, stand-up comedy și delicii urbane – Află unde și când va fi

0

Iconic Garden, grădina urbană din Iulius Parc, găzduiește Iconic Days până duminică, 20 august. Evenimentul va cuprinde jazz, muzică retro, stand-up comedy și delicii urbane. 

Pentru cei mai nostalgici, evenimentul are în program joi, de la ora 18:00, Retro Garden cu DJ George. Vineri, muzica din Iconic Garden prinde mai mult ritm, astfel, de la ora 18:00, participanții sunt invitați să danseze pe Iconic Sessions cu Dj Akos.

Sâmbătă, de la ora 19:00, pe scena din grădina urbană, va urca Andrei Petru. Prin intermediul chitării lui, acesta va aborda genuri blues, jazz și funk, cu piese proprii și
reinterpretări, într-un live session. În ultima seară, comedia este la ea acasă în
Iulius Parc. Duminică, de la ora 19:00, Iconic Garden va fi plin de umor, cu ajutorul lui Sașa Ciobanu, finalist al show-ului TV de profil Stand-Up Revolution.

Iconic Garden este un concept nou, inaugurat în această vară, în Iulius Parc. Acest eveniment combină priveliștea spre parc și lac cu preparatele delicioase de la tarabele de mâncare. Burger, pizza, paste, salate, quesadilla, noodles sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor de la Iconic Garden, care vin acum asezonate cu muzică jazz și retro, dar și cu stand-up comedy.

VEZI ȘI:

Vezi lista completă a artiștilor care vor urca pe scena Jazz in the Park 2022

Târgul de produse sustenabile la Summitul Tinerilor 2022 – cum îți poți înscrie afacerea

Clujenii sunt așteptați cu idei și propuneri pentru zilele Clujului – Află termenul limită