Imagini 3D cu Aqua Park Chinteni, în exclusivitate la Via Cluj TV

0

Comuna Chinteni va avea în cel mult trei ani un aqua park în valoarea de 25 de milioane de euro care va fi construit pe o suprafață de 10 hectare. Banii vin de la Ministerul Turismului. Primarul comunei, Lucia Suciu, a prezentat proiectul în format 3D la Via Cluj TV în emisiunea lui Raul Chiș.

Aqua Parkul va avea 600 de locuri de parcare. În proximitatea noului complex se va finaliza peste 4 luni de zile o sală de sport școlară la care vor avea acces și adulții.

Clădirea principală a aqua park-ului va fi deschisă indiferent de anotimp și va avea 4 bazine interioare, saune și un ansamblu de tobogane. Patru spații vor deservi alimentația publică.

Aqua Park Chinteni va avea șase bazine exterioare și un ansamblu de tobogane despre care primarul Lucia Suciu spune că vor fi mai spectaculoase decât cele de la Nymphaea, Oradea. În jurul bazinului principal va exista un râu cu curenți de apă.

Studiul de fezabiliate al acestui proiect a fost depus la București în decembrie. Urmează licitația iar în doi sau cel mult trei ani ar trebi să fie finalizată investiția.

Aqua Parkul va aduce anual la bugetul comunei Chinteni un milion de euro la un grad de ocupare de 60 la sută. Acum, primăria comunei are un buget de un milion de lei (aprox. 210 000 euro).

banner