Investiții de 500 000 de euro, la Clinca de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca

0

Clinica de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca va beneficia de investiții în valoare de 500 de mii de euro, prin intermediul programului “Spitale Publice din Bani Privați”, derulat de Fundația Metropolis. Susținătorii acestui proiect sunt reprezentanții unora dintre cele mai mari festivaluri clujene, UNTOLD, respectiv Sports Festival, care își doresc să aducă infrastructura secției la standardele impuse de noile tendințe moderne ale unui spital. 

Ultima renovare a uneia dintre cele mai cunoscute clinici din Cluj-Napoca a avut loc în urmă cu 30 de ani, iar trecerea timpului și-a pus amprenta asupra modului în care se prezintă aceasta la momentul actual. În materialul de mai jos, puteți vedea care este stadiul în care se află clinica “Dominic Stanca”, dar și declarațiile șefului clinicii, prof. dr. Dan Mihu, respectiv cele ale președintelui Fundației Metropolis, Codin Maticiuc.

Deși medicii vor fi nevoiți să își desfășoare activitatea în condiții mai puțin obișnuite în timpul în care clinica va fi renovată, reprezentanții secției au declarat faptul că nu există posibilitatea ca aceasta să fie închisă pe parcursul celor șase luni prevăzute pentru lucrările de modernizare.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Secție nouă de Obstetrică-Ginecologie, inaugurată la clinica “Dominic Stanca”

Salvați Copiii donează aparate de 50 000 de euro Clinicii ”Dominic Stanca”

Primul copil născut la Spitalul Regina Maria din Cluj, conceput prin procedura de reproducere asistată

banner