VIDEO Mesaje pentru fani de la artiștii We Love Retro 2023

0

Cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 au urcat pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro din România. Danzel, 2 Unlimited, Real McCoy, 2 Brothers on the 4th floor, respectiv artiștii români Voltaj, Fly Project, Sweet Kiss și L.A. au transmis la final mesaje către public. Acestea sunt următoarele:

Printre artiștii care s-au aflat pentru prima dată pe scena evenimentului se numără belgianul Danzel, cel al cărui single “Pump It Up!” a fost în top zece în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique, artista care a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum “It feels so good”, “Sky” sau “Alive”.

Line-up-ul acestei ediții a fost completat de Real McCoy, germanii care ne-au încântat cu piese precum “Another Night”, “Automatic Lover”, “Run Away” sau “Come and Get Your Love”, de 2 Unlimited.

Voltaj și Fly Project, trupe emblematice ale muzicii românești, au fost pentru prima dată pe scena de la We Love Retro. Lor li s-au alăturat Sweet Kiss, care au făcut un show memorabil pe versurile pieselor “Alin Alin” sau “ Floare Albă, Floare Neagră”, completați perfect de băieții ai căror ochi nu i-a uitat, cu siguranță, nimeni: L.A.

La petrecerea retro din 30 noiembrie e cap de afiș legenda Balcanilor, Goran Bregovic, împreună cu a sa Wedding and Funeral Orchestra.  În plus, vom dansa pe piesele celebre cântate de fetele de la André (Andreea Bălan și Andreea Antonescu), care se reunesc la Sala Polivalentă și împart scena cu Trupa Hara, N&D – în noua formulă, în timp ce DJ Arthur van Zedler ne va purta într-o călătorie în timp cu hituri retro nemuritoare. Organizatorii au pus la dispoziție 500 de bilete la preț redus la jumătate.

VEZI ȘI:

Retro Party România, campanie de Black Friday – 50% reducere pentru 500 de bilete

Trupa de jazz Brass Against din New York va ține un concert la Cluj!

Goran Bregovici concertează la Cluj, alături de Hara, Andre și N&D la Retro Party

 

 

banner