Ion Tucă, director al Casei Majestății Sale: Familia Regală este un reper fundamental al istoriei naționale

0

Familia Regală a României a redevenit unul dintre pilonii centrali ai societății românești. La mai bine de trei decenii de la căderea comunismului, Familia Regală a României are toate atribuțiile unei familii domnitoare: membrii săi reprezintă statul român cu diferite ocazii, acordă Înalte Patronaje, decorații, ordine și titluri precum cel de Furnizor Oficial, primesc șefi de stat și de guvern și promovează inițiative culturale, educaționale sau economice sau prezintă mesaje ale Coroanei în Parlament. Deocamdată, șeful Familiei Regale nu este și șeful statului, însă istoria poate rezerva o schimbare și în acest sens.

Redobândirea unui rol central în societatea românească nu ar fi fost posibilă pentru Familia Regală a României fără sprijinul unor colaboratori devotați, membri ai elitei naționale. Unul dintre aceștia este Ion Tucă, directorul Casei Majestății Sale.

Detalii despre Casa Majestății Sale aflăm de la domnul Ion Tucă, invitatul unei ediții speciale a emisiunii One on one with the dean, moderată de Răzvan V. Mustață, decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Această ediție specială a fost înregistrată pe Domeniul Regal Săvârșin, chiar în ziua Sărbătorii Naționale de 10 Mai.


banner