Ionuț Coman: ”Pentru noi, 2020 a fost un an de creștere!”

0

Una dintre cele mai dinamice companii de pe piața furnizorilor de soluții pentru construcția de infrastructură, OptGroup, și-a consolidat poziția în 2020. În ciuda pandemiei, echipa OptGroup, coordonată de Ionuț Coman, a crescut semnificativ.

”2020 a fost un an de creștere pentru noi. A fost un an în care ne-am consolidat o poziție în piață pe anumite produse sau în anumite arii pe care noi am vrut să le dezvoltăm”, a spus Ionuț Coman.

OptGroup a utilizat mai multe ingrediente pentru a avea succes în contextul crizei sanitare și al crizei economice induse de coronavirus. Este vorba de seriozitatea cu care și-a respectat angajamentele, de implicare în conturarea proiectelor și de utilizarea de noi tehnologii care asigură o calitate sporită pentru construcțiile efectuate de partenerii companiei clujene. Business-ul OptGroup a crescut de trei ori în 2020 față de 2019.

Experiența acumulată a determinat și bornele care vor măsura dezvoltarea companiei în 2021. Este vorba de dezvoltarea unei divizii de proiectare, de atragerea de noi talente în echipă, reprezentate de tineri specializați în domeniul ingineresc, precum și de consolidarea mecanismelor care au asigurat ritmul excelent al livrărilor.

Ce alte planuri mai are Ionuț Coman, CEO al OptGroup, aflați din emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.


banner