Iosif Pop despre lecția pandemiei: România a constatat că fără bani puși deoparte și fără industrii strategice rămâne la mila altora în momente critice

0
Iosif Pop la Via Cluj TV FOTO: Arhiva

Guvernul s-a grăbit să încurajeze șomajul tehnic și desfacerea contractelor de muncă iar acum trebuie să se implice pentru a stimula angajările, a declarat la Via Cluj TV președintele Consiliului Civic Local, Iosif Pop.

Primul președinte pe care l-a avut Banca Transilvania critică reticența autorităților față de ideea de a redeschide pas cu pas restaurantele și hotelurile, la fel cum au făcut alte țări occidentale mult mai afectate de pandemie decât România.

Odată cu mutarea în online a unor operațiuni ale administrației publice locale, Iosif Pop consideră că cibernetizarea ar trebui să determine o restrângere a numărului de personal în administrație și direcționarea economiilor astfel obținute către investiții.

Omul de afaceri Iosif Pop mai observă în interviul acordat Via Cluj TV că fără economii și fără industrii strategice România rămâne la mila altora în momente critice. Detalii, în interviu.

banner