IRUM prelungește perioada de sponsorizare pentru FC Universitatea Cluj

0

Producătorul de tractoare din Reghin, IRUM, companie românească cu 70 ani de activitate, susține în continuare performanța și pasiunea pentru fotbal a clujenilor, prin prelungirea parteneriatului de sponsorizare cu FC Universitatea Cluj. 

”Respectul, valorile comune și încrederea reciprocă sunt elementele care au sudat relația dintre cele două branduri românești din Transilvania și le-au condus spre un nou sezon împreună. Devotamentul echipei FC Universitatea Cluj este susținut de IRUM din anul 2017, când echipa se afla în Liga a 4-a”, spun reprezentanții clubului clujean.

“Pe parcursul acestor ani, clubul nostru a evoluat, arătându-și adevărata sa valoare prin promovarea în Liga 1, dar și prin obținerea unei poziții bune în clasament la finalul sezonului trecut. Angajamentul IRUM de a fi alături de mult iubita echipă din Ardeal a fost răsplătit prin evoluția ascendentă și prin obținerea unor rezultate remarcabile. Fotbalul românesc merită să fie reprezentat de astfel de echipe puternice”, a declarat Andrei Oltean, director de dezvoltare al IRUM.

IRUM este producătorul singurului Tractor Agricol Românesc

Companie românească cu tradiție în producția de tractoare agricole și utilaje forestiere, IRUM se poziționează ca unic producător român în această industrie. Anul 2023 marchează nu mai puțin de 70 ani de activitate.

IRUM se remarcă prin activitatea și devotamentul său de a fabrica produse românești, în cadrul fabricii din Reghin, care se întinde pe o suprafață de aproape 18 hectare. Fabrica tractoarelor românești cuprinde Centrul de Cercetare și Dezvoltare propiu IFOR, secții de producție moderne, clădiri administrative și alte elemente de infrastructură și suprastructură.

Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestier, tractoare agricole, funiculare, trolii și piese de schimb, mai mult decât atât, IRUM este producătorului singurului Tractor Agricol Românesc (TAGRO). Compania redă viață acestei industrii, cu tradiție pentru țara noastră și demonstrând în toți acești ani de activitate că și în România se poate să faci performanță.

Sursa: Sport în Cluj

VEZI ȘI:

A plecat Nana Boateng, mijlocașul de la CFR Cluj – acesta va lucra din nou cu Dan Petrescu

VIDEO Arde Gruia! – atmosferă incendiară la derby-ul dintre CFR și Universitatea Cluj

Volei masculin: Unirea Dej a învins-o pe Universitatea Cluj

 

 

 

banner