Îți plac elicopterele? Află mai multe de la împătimiții zborului

0

Lansarea de carte “Elicoptere în România” a avut loc astăzi, 19 iulie, la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Autorii cărții, alături de Asociația Româna pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii (A.R.P.I.A.) filiala Cluj s-au documentat meticulos pentru a promova în mod autentic istoria elicopterelor în România.

“Această carte aduce în fața noastră o istorie a elicopterelor care reprezintă pentru coordonatorul cărții și cei unsprezece scriitori ai acestei cărți un omagiu adus acestui aparat de zbor. Alături de amintiri și date bibliografie, în carte se detaliază diferitele tipuri de elicoptere, de la începutul istoriei lor și până în prezent. Totodată, în carte se vorbește și despre riscurile pe care le reprezintă natura potrivnică.”, declară directorul editurii Ecou Transilvan, Nadia Farcaș.

Evenimentul este organizat în contextul aniversării Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene și a fost onorat din aer de o formație de elicoptere ale Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii.

VEZI ȘI:

O poveste despre viața de fotbalist profesionist – Ionuț Rada a lansat cartea dedicată carierei sale

Fostul fotbalist Ionuț Rada a lansat cartea “Vreau să joc” – ce mesaj transmite povestea sa

Dublă lansare de carte, urmată de degustare de vin, la Cluj-Napoca – vezi unde și când va avea loc

banner