Dublă lansare de carte, urmată de degustare de vin, la Cluj-Napoca – vezi unde și când va avea loc

0

O dublă lansare de carte va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, în incinta localului Insomnia Cafe&Bistro din Cluj-Napoca. Este vorba despre prezentarea volumelor “Măștile din spatele măștii”, al lui Teodor Hossu-Longin, respectiv “Semne și simptome”, semnat de Andra Ticărău.

“Teodor Hossu-Longin e un prozator modern, perfect calibrat vremurilor pe care le trăiește. E acel dirijor de cor care știe să ofere momente solistice personajelor sale, indiferent de consecințe. […] Pentru că, în esență, această carte vorbește despre umanitate. Despre umanitatea noastră românească, închisă atât de bine între betoanele marilor orașe”, a precizat scriitorul Tudor Runcanu.

“Medic de profesie, Andra Ticărău a postat pe contul propriu de Facebook, din an în paște, de-a valma poezie și proză foarte scurtă. Pisată științific la cap de bunul său prieten, Teodor Hossu-Longin, a catadicsit să-și colecteze scrierile și să le vâre între copertele care punctează debutul său literar. Trei sunt desfătările aduse de volumul mic, însă dens: franchețea, limbajul frust și gingășia deflagrantă”, a explicat scriitorul Petru Ţincoca.

Evenimentul din strada Universității, nr. 2, va începe la ora 19:00, iar, la finalul acestuia, participanții vor putea lua parte la o degustare de vin.

VEZI ȘI:

Apoldia, locul în care se plămădește aurul lichid al Transilvaniei

Festival de carte, în Piața Unirii din Cluj-Napoca – volume internaționale, lansate la FICT 2022

Pasărea Rock și vin bun la festivalul de la Apoldia Maior, organizat de USAMV